неделя, 18 септември 2011 г.

Време за награди

Здравейте!

Ако сте чували фразата,че ако искате да разсмеете Господ е необходимо само да му разкажете за плановете си, вече мога да потвърдя,че е напълно вярна!

Изобщо не предполагах, че ще са ми необходими няколко дни, за да систематизирам всичко по играта.
Който ме познава, знае, че по-голяма фенка от мен на списъци, организация и подобни няма. Като добавим и дългогодишния ми опит в това, бях сигурна, че да направя една екселска таблица с всички участнички и участия е лесна работа.
Е, почти съм била права! За първата седмица беше, точно както си го мислех :))) Изненадата се получи с останалите седем такива.
Нека не ви отегчавам повече с приказки за моите таблици и безсънни нощи, исках само да знаете, че забавянето не е породено от някакъв "съспенс" и желание да ви държа в напрежение (би се получило драматично, може би), а уви причината е много по-тривиална - систематизирането отне много повече време от очакваното и напълно разгромен предварителен план.

Искам отново да благодаря на всички участвали!
Благодаря ви за всичката тази красота, която показахте. За отделеното време и старание, за всички писма и коментари, за усмивките и положителното настроение и още, и още...
Ще се радвам, ако през тези 8 седмици сте се забавлявали, запознали сте се с "колежки", разпускали сте с любимото хоби и сте се заредили с много слънчево настроение!

Мислех да пиша и още нещица, но ще ги оставя за следващата публикация :)))

Време е за наградата!

Чували сте го много пъти, но с удоволствие бихме дали по една на всяка от вас! За съжаление, реалността е такава, че това не е възможно :(

С рандом генератор изтеглената участничка е :

Vili

Честито и дано ти е в помощ за създаването на още по-красиви неща! Ако вече имаш машинка, можеш да замениш наградата за ваучер от магазинчето ни.
Ще очаквам да се свържеш с мен на neli@hobbisimo.com , за да уточним как да си получиш наградата.

Едва ли ще изненадаме някоя от вас, че сме подготвили още 5 наградки.

Отново с рандом генератор изтеглихме:

Radka Gineva

Deljana

Людмила

Дани

Anji78

Честито и дано нашите малки наградки ви донесат големи усмивки !
Ще очаквам да се свържете с мен на neli@hobbisimo.com, за да уточним как да си получите наградките.

Искам да напиша още само няколко нещица и приключвам :)

Знаете, че идеята зад играта беше забавлението и вдъхновението, затова направихме още 5 малки наградки, които кръстихме Мис Лятно вдъхновение.
Те обаче няма да бъдат избрани от рандом генератора, а от нас.
Излишно е да казвам, колко трудно беше да изберем само 5, но няма как ...
Освен имената, ще публикуваме и по една снимка на тяхно участие, а за видите други техни креативни нещица, натиснете на имената им.

Ето ги и тях:



Bearkis

В началото помислихме, че е истинско парче торта :))) Това сладко изкушение под формата на кутийка, определено ни грабна сърцата!

KalySto

Шарени, весели, с много елементи и комбинирани прекрасно, картичките на KalySto определено са вдъхновяващи!

Mila

Влюбихме се в тази кутийка от пръв поглед!

Miss Emerald

Освен, че е креативна е и изключително позитивен човек. Не я познавам лично, но ми се струва, че тази картичка е точно като нея. А ако се нуждаете от добро настроение и усмивка, то задължително посетете блога й!

Sunshine Fantasy

Доста се чудихме,коя снимка да изберем, но календарчето победи. Прекрасно и вдъхновяващо!

Честито момичета! Ще очаквам да се свържете с мен на neli@hobbisimo.com, за да уточним как да си получите наградките.

Отново искам да благодаря на всички участвали (започна да става като на Оскарите вече) за красотата, която споделихте с нас!
Малък начин да ви зарадваме е 10% отстъпка на всички участвали (не важи за списания,машини, продукти в промоция и не се комбинира с други отстъпки) за поръчки направени в периода 19-25.09. Необходимо е само да напишете "горещо лято", като коментар към поръчката.

Това е финалът на нашата лятна игра и ще ви очакваме отново скоро!

Прекрасна и вдъхновена нова седмица на всички!

23 коментара:

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Не мога да повярвам, че само аз не спя ....и че съм първа да честитя на Vili така бленуваната награда !
Нека ти е честита, с радост и удоволствие да си я ползваш и големи красотийки да създадеш! Няма такъв кеф, както при работата с тази машинка!
Честито и на Radka Gineva, Deljana, Людмила, Дани и Anji78 - каквито и да са наградите - ще бъде чест да ги притежавате!
Честито и на останалите отличени, които наистина заслужават овации и адмирации - Bearkis, KalySto, Mila, Miss Emerald и Sunshine Fantasy! Прекрасни неща...И със сигурност е бил много труден избор, защото има още мнооооогоо красиви проекти.
Всичките тези седмици изминаха и бяха наистина вълнуващо ГОРЕЩО преживяване на лято 2011, една незабравима надпревара под формата на игра...
Аз лично съм доволна и щастлива, че бях част от ГОРЕЩОТО ЛЯТО НА ХОБИСИМО! Ама и напрежението си го биваше.....очакването беше наистина нетърпеливо и емоционално...
Сега остава само да чакаме следващата им игрова изненада !
Хубава и усмихната седмица на всички креативни дами!

Ani каза...

Еее, това се казва добро начало на деня и на новата, макар и кратка седмица!
Честито на Vili и на всички останали победители! Толкова много прекрасни творби във всяко едно едно предизвикателство! Наслада за очите!
Ще очакваме новите предизвикателства на Hobbisimo с нетърпение!

KalySto каза...

Ихаааа! Станах "Мис"-ка ! Моят мъж няма да повярва ;)!
Шегата на страна, много благодаря за отличието! Със сигурност вашата игра направи лятото ми по- шарено и забавно. Благодаря и на всички ,които се отбиват в моя блог и оставят,коментар или усмивка.
Честито на победителката чудесната награда !

Miss Emerald каза...

Ехааа, отварям блога, за да публикувам, а ме посреща публикация от Хобисимо! Чудесен начин за започване на деня!
Vili, честита награда! Със здраве и творческо вдъхновение да си я ползваш!
Честити наградки и на Radka Gineva, Deljana, Людмила, Дани и Anji78! Да ни радвате с още много красиви и креативни проекти!
Честито и на момичетата, избрани за "Мис Лятно вдъхновение"! Сред които съм и аз и честно ви казвам, тъй като още не съм си изпила кафето и не съм се разсънила, си мислех, че сънувам. И ми беше приятно, защото това е един от тези бели и хубави сънища, които ви пожелах да имате снощи!
Благодаря, Хобисимо! Най-напред за чудесната и много гореща лятна игра, която успя да направи лятото ни още по-хубаво, за мен бе огромно удоволствие да участвам. Благодаря и за избора ви, изненадахте ме много приятно и за първи път, благодарение на вас и аз като Кали съм "Мис"-ка!
На всички останали момичета пожелавам една хубава и изпълнена с красиви моменти и проекти седмица!

bejko каза...

Честито на спечелилите!И на всички пожелавам страхотна седмица!

Green-Eyed Girl каза...

Честито на победителите и всички мис от мен! Страхотни проекти, прекрасни идеи! Продължавайте да творите със здраве и двойна доза вдъхновение! Радвам се, че успях да споделя с вас емоцията, наречена "Горещо лято с Hobbisimo" :)

bellnell каза...

Честито от сърце, на всяко спечелило писъмце!
Благодаря на Хобисимо за свежото лято и удоволствието от забавлението, с което участвах в тази интересна игра, а и на всички онези който участвайки ми създадоха настроение и емоции на радост от всичката тази красота строейки от всеки блог! С една голяма усмивка за поздрав, пожелавам на всички лека и приятна седмица!

slan4eva каза...

Честито момичета!Продължавайте да ни радвате с красивите си творби!На Хобисимо - благодаря за хубавото лято!Желая успех на целия екип, много продажби и усмивки!

Te4eto каза...

Честито и от мен на спечелилите! И с тях и с останалите се радвам, че споделихме лятото!

Цонка Димова каза...

Честито на спечелилите! Нека творческото вдъхновение да не ви напуща и да продължавате да споделяте сътворените красоти. На целият екип на ХОБИСИМО - БЛАГОДЯРЯ! За това , че направихте лятото толкова вълнуващо, цветно и забавно. НЕВЕРОЯТНИ СТЕ! Пожелавам на всички здраве и много успехи!

kenli каза...

Ех, че изненадааааа! Със сигурност след тежък работен ден, всеки ще се чувства не толкова "изцеден", когато види такава публикация! Благодаря ви, Хобисимо за приповдигнатото настроение, което ми създадохте! Благодаря за наградката и за всичкото онова удоволствие, което споходи летните ми почивни дни!
Поздравления и на всички останали щастливки! Бъдете всички здрави и позитивни!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Момичета, вие верно не сте спали ..
Честито на Vili късмета и тази чудесна награда !
Нека ти е честита, с вдъхновение и удоволствие да я ползваш и се наслаждавай на картичкоправенето с нея..!Очакваме новите ти проекти..
Честито и на Radka Gineva, Deljana, Людмила, Дани и Anji78 - момичета поздравление за късмета и за това,че бяхте част от това ГОРЕЩО лято..!
Честито и на Мисс-ките, които наистина показват завиден талант и креативност - Bearkis, KalySto, Mila, Miss Emerald и Sunshine Fantasy! Харесвам всичко, което правите и го следя с огромен интерес...
Всичките седмици на ГОРЕЩО лято, които преживях с ХОБИСИМО, за мен бяха необикновено преживяване, което ще помня дълго!
Благодаря от сърце на екипа на Хоббисимо и с нетърпение очаквам следващата игра!
Прекрасно начало на седмицата..!

Addii каза...

Честито на всички !Много приятно и вълнуващо беше за мен, през всичките изминали седмици!

kami_bonbona каза...

Играта беше страшно интересна за мен, а в другите проекти намерих много много вдъхновение занапред :))Всички проекти са невероятни.Честито на всички :*

merypoppins каза...

Честито на всички спечелили!!!
Напълно заслужени награди и с още по-голям творчески замах да продължават да творят!!!
Бих искала да разгледам блогта на Vili, тъй като тя не е дала линк към него, а според правилата на играта трябва да има тъкав.

Mila каза...

Страхотна изненада ми организирахте в края на тежкия понеделник след отпуската - невероятно! Благодаря Ви, Хобисимо за слънчевото и креативно лято, доброто настроение и сладкото безсъние, което ми донесохте с тези предизвикателтва :) Благодаря за наградката! И аз не съм била "мис-ка" до сега ;)
Честито на Vili - награда е страхотна!
Честито момичета :)

Katya Kovacheva каза...

Честито на Vili - пожелавам ти да ползваш наградата с голямо удоволствие и ентусиазъм и да ни направиш свидетели на проектите, сътворени с нея! Честито и на другите момичета, спечелили награди, а също и на "Мис-ките". Пожелавам ви вдъхновението да не ви напуска! На всички останали участнички, пожелавам да бъдат още по-креативни и с усмивка и нови идеи да участваме в предстоящите игри :) Благодаря на Хобисимо за Горещото лято, в което ни въвлякохте - беше наистина емоционално и приятно! Пожелавам ви здраве и много позитивни хора около вас!
Усмихната празнична седмица на всички!

Поли каза...

Честито, честито, честито!!! Давайте следващата игра :-)))))

Cvety каза...

Ха честито и от мен на всички спечелили, и отличени!
Отново голямо Благодаря за наистина горещата игра.. и да - давайте следващата :)

Svetla * каза...

Все още не мога да повярвам , че съм една от избраните в класацията за Мис Лятно вдъхновение!
Благодаря ви - Хобисимо за това , че сте харесали творенията ми :) Надявам се все така да продължавате да ни предизвиквате с интересни задачки и да ни вдъхновявате да измисляме още по-интересни проекти ;)Благодаря ви !

Creations каза...

честито момичета:))) все така хубави нещица да правите!

Елена каза...

Честито на победителите в това вълнуващо лятно приключение. За мен беше истинско удоволствие да споделя емоциите си с вас. Благодаря, Хобисимо! Благодаря и на всички, които надникнаха в блога ми!
Оставам в очакване на ново хобисимо-приключение.

BEARKIS каза...

Е,разбрах и аз ,че съм допринесла за хубавото настроение и лятна забава с "вкусната си торта"!Радвам се за всички и честито на печелившите!!!Купонът продължава !

Публикуване на коментар