петък, 7 октомври 2011 г.

Хелоуин

Това е едно специално предизвикателство, подготвено и зададено от три картичкофеи :)
Ето с какво ще ви предизвикат те :

Здравейте, всички любители на картички!

Първо искаме да ви поздравим с вече отминалия празник на Картичкоправенето! Бъдете все така позитивни, творчески настроени и да продължаваме да се радваме взаимно на ръчно изработени красоти!

Днес ви предизвикваме с едно страшно предизвикателство: „Хелоуин”. Темата, както е ясно от заглавието е празникът в края на месеца и свързаните с него „страшни ритуали”. За него можете да научите повече тук.

Идеята е да изработите нещо свързано с празника: може да е цялостна декорация за дома, костюм, шапка, вещерска книга за отвари, страшна купа за бонбони, кутийка с изненада, сладки, бонбони, разбира се картички или каквото ви хрумне друго по повод празника.

Условия няма, но както е казал един известен на всички ни анимационен герой - Мечо Пух: „Колкото повече, толкова повече”, затова може да включите и повече участници в изработката: семейство, приятели, домашни любимци, съседи и който още се сетите.

При добро желания, в публикациите си може да приложите снимков материал на процеса на изработване или да опишете в текст как е участвал всеки.

Важното е да се забавлявате около подготовката на този все още чужд в България празник, но пък много интересен и занимателен да събере семейство и приятели заедно за творчески приключения!

Победителят ще го определим ние трите а самата награда е ваучер на стойност 30 лв., любезно предоставен от Хобисимо.

Ето малко вдъхновение от нета*:

А ето и малко от нас:

Успех и с нетърпение очакваме творбите ви!

Дани, Краси и Мила

*Източници:

marthastewart.com
cuteeverything.com
stampinup.com




0 коментара:

Публикуване на коментар