понеделник, 7 ноември 2011 г.

Хелоуин - награди

Здравейте, уважаеми творци,

Сърдечно ви благодарим за активното участие и сме много очаровани и развълнувани от факта, че толкова много от вас ни уважиха и се включиха в нашето хелоуинско предизвикателство.
Показахте ни невероятни творби - от кулинарни изкушения, през страшни тикво-фенери, черни котки и ужасяващи паяци, до невероятни тоалети и аксесоари :).
Битката беше много оспорвана и дойде време и ние да се помъчим в избора на победител.

Беше наистина трудно, но всички бяхме единодушни. Големият победител е bejko! Да й е честита голямата награда – ваучер на стойност 30 лв., предоставен от „Хобисимо”. Надяваме се да си избере само страхотни джунджурийки и да ни покаже скоро творби с тях.

Понеже водещ наш девиз в играта беше този на Мечо Пух: „Колкото повече, толкова повече”, не може да оставим нещата само с един победител, имаме и почетна стълбица от второ и трето място, съответно за невероятното трио в дома на ivalex и уникалното кулинарно изкушение-тортата тиква на didistef!!! Те съответно получават от нас по един ваучер за пазаруване от магазин „Хобисимо” на стойност: за ivalex- 20лв, а за didistef-10 лв.

Колкото и да искаме да наградим всички (защото заслужавате, заради положените усилия), няма как, но все пак имаме още три скромни предметни награди за трима от вас, които са ни впечатлили персонално.
А печелившите и наградите им са, както следва:

 Milena:

Bearkis:

 Ellie:
 
Молим Milena, Ellie и Bearkis да изпратят домашните си адреси на info@hobbisimo.com, за да им изпратим наградите.

Ами толкова от нас! Надяваме се, че сте се забавлявали колкото и ние, и ви желаем творческо настроение занапред и да продължавате да участвате все така активно в игрите на „Хобисимо”, които тепърва предстоят!

Мила, Дани и Краси


8 коментара:

nuschinka каза...

Честито на bejko и другите момичета!

Miss Emerald каза...

Честито на всички спечелили!

Green-Eyed Girl каза...

Честито на всички наградени и от нас!

bejko каза...

Благодаря за високата оценка която сте дали ,а също така и за наградата!За нас това бе страхотно преживяване изпълнено с много усмивки и настроение!И благодаря за поздравленията момичета!

BEARKIS каза...

Честитка на всички и от мен!!!Радвайте се и творете!!!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Честито момичета, аз не участвах по ред причини, но пък ви се радвах от сърце - заслужени награди, с радост да творите и да показвате сътвореното!

Ellie каза...

Еха, страхотно начало на деня! Благодаря за наградата и честито на осталите наградени :)

Ivaalex каза...

Сърдечно благодарим, това се казва изненада. Днес деня ни започва с тази голяма новина, при все че с малко закъснение. Браво на bejko и другите момичета, изобщо край тази Страхотииско- вси светийка работилница се запознах с много интересни и талантливи хора. Благодаря и на тима, измислим и предложил това предизвикателство. И за да сме напълно като на Оскарите. Благодаря и на Хобисимо за дадената ни възможност. Поздрави от Ива, Верето и малкото Дари. :)

Публикуване на коментар